Snooze er enestående smart sofa design

jul 9 • Møbler & indretning • 5469 Views • Ingen kommentarer til Snooze er enestående smart sofa design

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Danmark har allerede etableret sig øverst i verden indenfor møbeldesign, og nu kommer næste generation af dansk design på møbelområdet.

Al begyndelse er jo svær især på et konkurrencebetonet område, så det er både modigt og innovativt at lancere en ny række sofaer i et nyt spændende design. Der er tale om en slags sofa, der er en smart erstatning af en konventionel sofa, en lænestol og en daybed.

Denne nye sofa har elementer af alle disse tre forskellige møbeltyper, så derfor henvender den sig til en målgruppe, som egentlig kan inkludere alle med et siddebehov.

Sofaen hedder Snooze, og den er fremstillet af Jeppe Kastberg Olesen og Anders Gordon fra design firmaet Oooja, der endda vandt ILVA´s design pris i 2013 for at skabe unik og uundværlig møbel i det moderne hjem. Møbelkæden ILVA sælger denne designersofa for 9.999 kr., hvilket ikke er dyrt for en sofa i eksklusivt design.

 

Egenskaber ved Snooze sofaen

Snooze er et imødekommende og humoristisk alternativ til den klassiske sofa, lænestolen og daybed’en, idet den reelt kan erstatte disse tre møbler. Snooze er et stort møbel til flere personer, og det består af et blødt polstret hjørne samt et bredt komfortabelt sæde, man kan slænge sig i liggende eller siddende.

Denne opsigtsvækkende sofa med et særpræget men moderne design er behagelig at sidde og ligge i, da den er fremstillet i materialerne træ og uld, hvilket er traditionelle og tillidsvækkende møbelmaterialer. Til polstring anvender man koldskum, men alle overfladerne er monteret med slidstærkt betræk i uldfilt. Det er opsigtsvækkende og modigt med en sådan sofa i din indretning, men dette design er helt bevidst, og det skal nok slå an blandt forbrugerne indenfor kort tid.

Designerne bag sofaen ser en klar tendens til møbler og indretning, der giver en fornemmelse af tryghed, og dette giver Snooze ved at bestå af de velkendte materialer som træ og uld. Sofaen udstråler dermed et strejf af noget genkendeligt fra fortiden, hvilket giver os en tryghed i hverdagen.

 

 

Målgruppen for Snooze designersofa

Sofaen har et smart og moderne look og design, så den egner sit til at placeres fritstående, idet den tager sig pænt ud fra alle sider. Den kan sagtens anvendes i mindre boliger eller som en ekstra flyder i hjemmet med god plads.

Med denne sofa skaber du et hjem med personlighed, mod og elegance, og desuden giver den god siddekomfort samt liggekomfort. Denne sofa er ideel til enlige, der ofte lever i små lejligheder, hvor pladsmangel stiller krav om multifunktionelle design løsninger.

Man kan både tage en lur i sofaen eller sidde flere personer forsamlet her omkring magasiner, TV, IPAD eller andre fællesaktiviteter. Med sofaen Snooze kan man bo funktionelt uden at give afkald på det gode design.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »