Skønne retro lamper

nov 20 • Møbler & indretning • 972 Views • Ingen kommentarer til Skønne retro lamper

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Det skønne ved indretning er, at trends ændrer sig hele tiden – dog kan det ikke undgås, at der er elementer som kommer igen. I øjeblikket er dette element dyrkningen af det æstetiske ved retro og ikke mindst vintage design. Det som har bjergtaget mange er, at retro lamper er meget velegnede til at skabe dynamik i indretningen – og tilmed gøre den personligt. For en retro lampe i den helt rette farve og ligeledes design kan skabe blikfang og bryde det kedelige look.

Unikke retro lamper

Udover at retro er blevet en trend igen, må man også tilføje, at vi lever i en tid hvor alt skal være unikt. Vores indretning og stil skal gerne afspejle den vi er, og hvorledes vores personlighed udfolder sig. Derfor er det lige nu meget populært at indrette sit hjem efter sin personlighed – hvilket er ganske unikt. Derfor er belysning også et vigtigt element i indretningen. For en lampe er ikke bare en lampe – den udtrykker også en masse, da lyset i sig selv skaber blikfang. Desuden skaber den også et fokus. Derfor kan en eller flere retro lamper være det, dit hjem og din indretning har brug for.

Unikke farvekombinationer

Lamper kan installeres mange steder i hjemmet. Derfor er der en lang række muligheder for, hvad du kan tillade dig at gøre i hjemmets rum. Lige nu er det meget populært med arkitektlamper i adskillige farver, da det bryder entydigheden godt. De er derfor meget velegnede til stuen eller kontoret, hvor der mangler lidt personlig kant. Til det er lamper over bordet i kobber eller messing også yderst populære i dansk boligindretning i øjeblikket. De skaber en anden dynamik, end vi ellers har været vant til. Det er anderledes og adskiller sig meget fra den “normale indretning”, vi ellers kender til.

Prøv dig frem med forskellige farver, former og materialer. Jeg vil garantere dig, at du bliver ellevild med det. Prøv dig eventuelt frem med forskellige installationer, hvor du har samlet flere lamper ét sted – det er ganske unikt. Mangler du lidt inspiration til lamper, kan du eventuelt lægge et smut for her. 

Relaterede indlæg

« »