Sådan finder du en perfekt madras

mar 3 • Møbler & indretning • 669 Views • Ingen kommentarer til Sådan finder du en perfekt madras

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Kender du det, når din madras er alt for dårlig og du ved, at du er nød til at købe en ny? Men hvilken en skal du vælge? Valget står mellem en enkel eller dobbelt madras, en trådløs eller fjernstyret madras, en hård eller blød madras eller en dyr eller billig madras. Her kan du se hvad jeg mener, for hos Idemøbler er der masser af madrasser at vælge mellem.

Billige madrasser

Hvis jeg endte med at købe den billigste madras, som jeg gjorde! Så ved jeg også godt med mig selv, at den slet ikke er god nok til min krop, til min ryg og min fysik. Men alligevel købte jeg den og jeg er nok ikke den eneste, der finder sig selv nødsaget til at vælge den billigste madras. Jeg burde i stedet for have sparet op i nogle år. Tænk hvis jeg havde lagt 100 kroner til side hver måned i 5 år. Så ville det nok være en lidt anden madras jeg endte ud med. Men på den anden side, så skulle jeg jo også til at spare op til rejser, tøj og fornøjelse og det gider jeg altså ikke! Så billige madrasser- I love them! Hos ILVA finder du forresten nok de billigste priser på madrasser i Danmark.

Den trådløse madras

Jeg ønsker den trådløse madras, det er helt klart min favorit. Selvom de billige madrasser er til at købe her og nu, så kan jeg også godt have lov til at ønske mig noget. Hvis jeg skal passe på min krop i mange år endnu, så er det nok mest fornuftigt at købe en madras af god kvalitet. Jeg har fundet lige præcis den madras jeg kan lide det er en 8055 K1M m.trådløs JN madras fra ide.dk. Jeg ved ikke med dig om du har fundet din favorit, men jeg kan love dig for, at den står højt på min ønskeseddel, næste gang jeg har fødselsdag!

Relaterede indlæg

« »