Mangler du en ny sofa eller trænger du bare til lidt inspiration, så du kan peppe dit møbel og indretning lidt op? Så læs med lige her og bliv inspireret!

Hvilken sofa er bedst til din stue? Skal den være stor eller lille? To eller en? Sort eller lilla? Når det kommer til boligindretning kan det faktisk være super svært at tage en beslutning – meget sværere end man lige forventer! Der er nemlig utroligt mange ting man skal tage stilling, som fx stof, farver, størrelse og design, og det lyder måske ikke så besværligt, men det er det altså. Du kan finde en god sofa på ide.dk og få gode råd nedenunder.

Størrelse

Hvis du har en lille stue, eller hvor du nu end ønsker dit møbel, er det meget vigtigt at den ikke bliver for stor. En sofa kan optage utroligt meget plads, og det kan derfor være en rigtig dårlig ide at anskaffe sig en kæmpe en af slagsen. Hvis det er fordi du ønsker meget sidde plads, kan du med fordel anskaffe dig to mindre af slagsen, da det virker mindre i dit hjem.

Farve

Farven på dit møbel afhænger naturligvis meget af din egen smag. Hvis dit rum trænger til liv, kan du med fordel vælge en farvet sofa, måske endda en med mønster. Det er dog også en rigtig god ide at tænke en smule praktisk, når det kommer til din sofa – en i hvidt stof, mens du har børn, er altså ikke det smarteste i verden. Det kan også give et vildt lækkert og super gennemført look, hvis du vælger et møbel, som passer ind i dit farve tema.