Er du meget til design, og vil du ikke gå på kompromis med selv den mindste ting? Eller er du blot vil med designer møbler? Det er der intet galt i, for er der noget der er lækkert, og som sikrer 100 % komfort, så er det designermøbler. Med designermøbler kommer din bolig som oftest også til at fremstå helt unik, da mange vælger at gå på kompromis med netop designmøbler og lignende. Men, finder du det som en nødvendighed, og vil du gerne have noget, som ingen andre har, så skal du designe din egen sofa! Hvordan du gør, kan du læse mere om her, hvis du er nysgerrig.

Design din egen sofa

Som noget helt nyt og ganske unikt, er det for dig som køber blevet muligt at designe din helt egen sofa! Lyder det ikke godt? Med et eget design på din sofa, kan du være sikker på, at du ender ud med et produkt, som ikke er at finde i andre stuer i hele landet. Du kan derfor være helt sikker på, at din sofa er ganske unik.

Sofakompagniet

Hvordan du gør, er ganske simpelt. Det første du skal gøre, er at klikke dig ind på sofakompagniets hjemmeside. Herinde kommer du direkte ind på siden, hvorpå du kan designe din egen sofa. Her kan du sammensætte din sofa ved at vælge model, stof, farve, knapfarve og ben. Altså kan du selv vælge designet på det hele. For at hjælpe dig er der selvfølgelig også en vejledning, så du ikke farer helt vild. Med denne vejledning kan du faktisk også – hvilket er ganske smart – se hvorledes din sofa kommer til at se ud ved dit valg af materialer. Og som enhver anden butik, kan du selvfølgelig også bestille en stofprøve, hvis du er i tvivl om valg af farve på stoffet.

Skab din egen stil!

Du kan forresten se masser af flotte sofaer hos IDE.