Få mere ud af boligens altan

mar 30 • Udeliv • 838 Views • Ingen kommentarer til Få mere ud af boligens altan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Mange har en stor altan, som ofte bare står tom, eller bliver brugt til at stille glemte sager ud på. Kort sagt udnytter man ikke det potentiale, som en velindrettet altan kan tilbyde. Det kan blive en hyggekrog, hvor man kan spise og drikke kaffe og slappe af næsten året rundt. Endvidere kan man dyrke blomster og krydderi urter og andre grønsager. Mulighederne er uendelige, hvis man blot har lidt fantasi. Så uanset om boligen har tilknyttet en lille eller en stor altan, så bør I overveje, hvordan I bedre kan udnytte denne plads til noget konstruktivt, som I kan få glæde af i årene fremover. Her kommer der nogle gode råd om, hvordan man får mere udnyttelse af sin altan.

Sådan får du en smuk altan

Inden længe kan du åbne altandøren og nyde godt af fuglefløjt og den milde forårsbrise. Få idéer til at skabe et smukt udeliv og få en lækker altan her!

Kalenderen siger forår, og inden længe er det tid til at rykke ud på altanen og nyde en lækker latte i de lyse morgentimer, invitere en veninde til en god frokost eller et glas mousserende vin på de lune aftener.

En altan åbner dørene for at udnytte et ekstra rum i boligen allerede i foråret og i hele sommerperioden. Foruden at de åbne altandøre giver mere lys til hjemmet og bringer forårsduften indenfor, så er det også en oplagt måde at forene inde- og udeliv, når du bor i lejlighed.

Indret din altan

Mulighederne er mange, når du vil indrette din altan, og følger du tidens trends for boligindretning, er det oplagt at udnytte din altan til at skabe et smukt stilleben. Her får du 5 tips til at skabe en prangende altan:

1. Brug ting, der skaber en historie, og som har noget tilfælles. Tænk gerne i materialer, farver og former, så din altan for en enslydende tone.

2. Brug planter, krydderurter og blomster til at skabe grønne indslag på din altan.

3. Udnyt at de rå og naturlige materialer som beton, sten, træ og marmor er tilbage i boligen, og lad dem være omdrejningspunktet for din altan.

4. Tænk din altan som et frirum, der skal give energi og overskud. Lad stilen være hyggelig og underspillet, hvis du har brug for ro, eller prangende og inspirerende, hvis din altan skal give dig energi.

5. Indret med mening, så ikke kun din bolig, men også din altan afspejler, hvem du er.

Man kan læse mere på denne hjemmeside:

http://www.madogbolig.dk/Indretning/Fantastiske-boliger/Saadan-faar-du-en-smuk-altan.aspx

Relaterede indlæg

« »