Tv bord i træ trender

aug 24 • Møbler & indretning • 3206 Views • Ingen kommentarer til Tv bord i træ trender

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Tv bordet er ligesom resten af møblerne i stuen med til at skabe dynamikken, stilen og stemning, hvorfor man også bør vælge sit tv bord med omhu for at det passer ind i stuen.

Tv borde fås i større og mindre udgaver, men er ofte et lavt møbel, hvor tv’et enten kan stå ovenpå eller hænge over på væggen. Det er både med til at skabe en dynamik omkring tv’et, men det er også praktisk at have et tv bord dets praktiske og funktionelle værdi taget i betragtning.

Find tv borde i træ

Lige nu er træ og naturtemaet generelt en udpræget trend indenfor boliginteriør-verdenen, hvilket betyder, at der selvfølgelig også bliver produceret tv borde i træ.

Hos Idemøbler kan du finde et par forskellige alternativer, der alle passe på denne beskrivelse, og derfor vil falde godt ind i det moderne hjem.

Tv bordet fra Sputnik er det billigste alternativ til 3000 kroner. Men selvom det er det mest prisvenlige alternativ, er det faktisk et utroligt interessant møbel med hvidlakeret bund og top, front i træ og låger i glas. Møblet kombinerer de forskellige trends i et og samme møbel.

Et lignende koncept findes hos Nordic til knap 6000 kroner. Møblet er hvidlakeret med skydelåger i træ. Det er et mindre møbel, der passer godt ind i den lille stue.

Pandora tv bordene i sæbebehandlet eg fås i to forskellige størrelser begge med skuffer, hvilket er ideelt, hvis man har mange ting, man gerne vil gemme væk for syns skyld.

Alternativ til træbordet

Der findes selvfølgelig også alternativer til det rå træ tv bord. Hos Idemøbler finder du både hvidlakerede tv borde, tv borde i forskellige farver og tv borde i stål. Der er altså et relativt varieret udvalg af tv borde hos Idemøbler.

Billedekilde: www.ide.dk

 

 

 

Relaterede indlæg

« »