Sovesofa i moderne design

jan 25 • Møbler & indretning • 879 Views • Ingen kommentarer til Sovesofa i moderne design

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ja, det er faktisk muligt at skaffe sig en fantastisk sovesofa, som er moderne i designet. Faktisk så moderne, at selv du og ikke mindst din vennekreds ikke vil tro på, at det er en sovesofa, du har stående. Netop sådan en sovesofa er ideel til dig, som er studerende og ikke har så meget plads – men som alligevel gerne vil bo trendy og moderne. Jeg vil derfor gerne præsentere dig for brandet “Innovation” – et dansk brand, som sikre dig en høj kvalitet og et yderst moderne design. Ikke nok med det bliver du her på indlægget præsenteret for to forskellige sovesofaer, som appellerer til forskellige, men moderne stilarter. Læs med!

Innovation Clubber

Denne unikke sovesofa er lavet med valnøddetræ og rå chrom. Disse er valgt med henblik på at give en elegant kontrast. Ydermere er valnøddetræ et holdbart produkt, som holder sig elegant i udtrykket i en lang periode. Allerede her er du sikret et godt dansk design i aller bedste stil. Slutteligt er sovesofaen betrukket med et lækkert stof, som sikrer, at den ikke kommer til at se slidt og brugt ud – hvilket er vigtigt for dig, når du både skal bruge den som sofa og seng! Denne sovesofa appellerer specielt til dig, som godt kan lide vintage og retro i din bolig.

 

Innovation Puzzle Luxe

Denne sovesofa er en yderst moderne model, som er udstyret med et unikt ryglæn, som ikke er set i tidligere sovesofa-designs før. Ryglænet er nemlig udstyret med et hul igennem, som bidrager til et moderne og stilrent look. Ikke nok med det er sovesofaen udstyret med de komfortable pocket fjerdre, som giver kroppen en særdeles god støtte grundet fjedrenes høje grad af fleksibilitet. Denne sovesofa appellerer i høj grad til dig, som gerne vil holde din bolig/lejlighed i et trendy og stilrent look – dette kan denne sovesofa bidrage godt til.

 

Sovesofaer er populære, og de findes derfor i alskens størrelser, farver og former. Er du også en af dem, som ikke kan beslutte sig, kan du finde en moderne og trendy sovesofa hos Ilva.dk.

 

 

 

 

Billede: Wien-Vienna

Relaterede indlæg

« »