Pynt din sofa med en armbakke

sep 28 • Møbler & indretning • 3264 Views • Ingen kommentarer til Pynt din sofa med en armbakke

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Der findes et utal af sjove og særlige produkter, der kan bruges til at gøre sit hjem mere moderne og funktionelt med. Armbakker er blandt andet en af de tilbehørsgenstande, der falder i denne kategori. En armbakke er nemlig en slags tilbehør til din sofa, der både kan tjene et formål som pynt og være med til at gøre din sofa mere funktionel.

 

Pift din sofa op

En armbakke er super praktisk, da den kan bruges til at beskytte sofaen, hvis man for eksempel vil sætte en kop kaffe der eller en tallerken med mad. På den måde undgår du at få kaffe og mad i sofaen, og du kan nemt gøre armbakken ren, da den både tåler vand og en vådklud. Foruden det praktiske element udgør armbakken også en slags pyntegenstand, der kan være med til at give din sofa lidt ekstra kant.

De moderne armbakker fra Idemøbler fås i forskellige farver og materialer, herunder henholdsvis hvid og sort melamin og akryl, klar akryl og eg finer. Disse famøse bakker ligger på mellem 400 og 800 kroner, hvilket gør det til et tilbehør, der er til at betale for de fleste.

 

Find flere tilbehørsgenstande til stuen

Foruden armbakker kan du i øvrigt finde mange flere tilbehørsgenstande til din stue hos Idemøbler, der forhandler alt fra art prints til krukker, vaser, malerier, diverse pyntegenstande, puder og tæpper. Idemøbler har desuden netop lanceret en ny hjemmeside, der gør det til en markant bedre og nemmere oplevelse at handle online hos dem.

 

Relaterede indlæg

« »