Praktisk og pladsoptimerende indretning med reoler

aug 20 • Møbler & indretning • 3035 Views • Ingen kommentarer til Praktisk og pladsoptimerende indretning med reoler

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Klædeskabe kan ofte fylde rigtig meget i rummet, selvom der måske egentlig ikke er meget mere opbevaringsplads end i en reol. Du kan derfor med fordel indrette dit hjem med reoler, hvis du gerne vil spare noget plads. Det er for eksempel en god løsning til børneværelset, så der er mere plads at lege på. Det er også en god løsning til stuen, hvor man kan bruge reolen som kombination til opbevaring og pynteting.

Hos ILVA finder du reoler til hele hjemmet via deres nye og fine hjemmeside.

Custommade reolløsning med Facet

Facet er hvidlakerede rumdelere, der gør det nemt at designe en custommade løsning, der passer til din stue. Modulerne fås med holdvis vis to og fire rum, hvilket gør det muligt at sammensætte dem på kryds og tværs. Du vælger selv, hvor mange moduler du vil sammensætte. Har du en stor stue kan du for eksempel sammensætte en stor løsning på en af langvæggene, der kan bruges til opbevaring og pynteting. Du kan også sammensætte modulerne sådan, at de kan bruges som tv møbel. Der er masser af muligheder, det er bare med at tænke kreativt.

Har du derimod en mindre stue, er det en god og pladsoptimerende løsning sammenlignet med et stort skab, netop fordi du selv kan vælge det antal moduler, der passer til dit behov.

Find et stort udvalg af reoler hos ILVA

Udover de smarte rumdelere fra Facet finder du en lang række forskellige reoler hos ILVA. Flexa Play har lavet nogle rigtige fine reoler i forskellige farver (pastelgrøn, lyserød, gul og hvid), der er ideelle til det moderne børneværelse. Reolerne kan i øvrigt sammensættes med andre møbler fra Flexa Play serien for at give et sammenhængende look.

Tag et kig på ILVAs nye hjemmeside, hvor du finder en masse forskellige reoler til boligen.

Billede: SarahInDisguise

Relaterede indlæg

« »