Lamper: tidens trends

mar 19 • Møbler & indretning • 765 Views • Ingen kommentarer til Lamper: tidens trends

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Det er ikke til at undgå at lægge mærke til tidens trends inden for lamper og belysning. Det vil ikke undre dig, når jeg siger, at tendensen er skandinavisk enkelthed i et retroperspektiv. Derfor er kodeordene rene, enkle linjer med et strejf af halvfjerdsermode – hvis ikke det allerede er fysisk til stede i din bolig, har du sikkert alligevel ikke kunnet undgå at blive inspireret af det, da det omtales i diverse boligmagasiner. Synes du også, det er en interessant tendens, som du gerne vil have bliver en del af din bolig, har jeg nedenfor fundet en række lamper, som passer perfekt ind i den skandinaviske enkelthed.

Lamper i skandinavisk halvfjerdsermode

Verner Panton – Globe

 

Det enkle, lette og lyse design ved denne lampe matcher i høj grad det karakteristiske lys, vi har her i Norden. Denne lampe er perfekt både som belysning over spisebordet eller som frithængende pendel, et sted i boligen hvor der både ønskes god belysning og smagfuld dekoration. Denne lampe fortjener en æresplads i hjemmet. Desuden går man aldrig galt i byen med smukke lamper fra Verner Panton, da de med deres tidsløse udseende holder sig evigt tidsløse og skaber en helt speciel stil i et hvert hjem. Globe er derfor klart værd at overveje.

Nordlux – Nexus

 

Denne lampe rummer et rent og enkelt design med en rå udstråling. Den fås som pendel, væglampe og bordlampe og i farverne sort, hvid og grå samt crome og børstet stål, hvis man ønsker et mere “industrielt” udtryk sin bolig. Den passer perfekt ind i den enkle skandinaviske retrostil grundet dens enkle og rå design. Nordlux er en af Skandinaviens største leverandører af bl.a. lamper, hvis målsætning er at designprodukter i høj kvalitet – derfor er Nordlux ganske velegnet til en indretning i skandinavisk retrostil, hvis du gerne vil holde det i godt dansk design.

Du kan se flere lamper matchende ovenstående tendenser her.

Relaterede indlæg

« »