Flotte Hay tæpper til stuen!

mar 3 • Møbler & indretning • 985 Views • Ingen kommentarer til Flotte Hay tæpper til stuen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hay tæpper blevet populære som aldrig før, og det er da heller ikke uden grund. De er flotte, elegante, farverige og smukke at se på. Det kan derfor ikke undre noget, at Hay tæpper for alvor er rykket ind i de danske stuer, soveværelser osv. Hay tæpper er også et af de designs, som pryder boligen allerbedst. Det er holdbart, slidstærkt og holder sig flot og smukt i lang tid. Dog skal man naturligvis tage sine forbehold, da de ikke er helt billige. Men, man får også, hvad man betaler for.

Hay tæpper – Pinocchio

Inden for tæpper startede det populære firma Hay med tæppet Pinocchio. De blev sidenhed en stor succes, og blev derfor også kopieret utallige steder. Dog kan man ikke tage fejl af et ægte Pinocchio tæppe, da kvaliteten er yderst lækker. Siden har Hay udviklet nye tæpper, hvoraf de populære uldkugler er kommet til. Netop tæpper med disse uldkugler er blevet yderst populære. Hvis ikke du kender til det, er det sammensat af hundredvis af uldfiltkugler, som derefter er sammensat til en cirkel. Det er et ganske unikt tæppe, da ikke to er ens. det optræder derfor nærmest som et kunststykke – det fortjener om ikke andet at blive set og nydt!

 

Andre lækkerier fra Hay

Det danske firma laver ikke kun smukke og unikke tæpper. De har også specialiseret sig i flotte design møbler, som er mindst lige så populære rundt om i de danske hjem som tæppet ovenfor. Kendetegnet for deres møbler er, at de har træk fra 1950-60'erne. De rammer derfor lige ind i danskernes hjerter i øjeblikket, hvor alt med retro-look bliver hevet med hjem. Et smukt eksempel på et af deres møbler, er lounge stolen, “Ray Lounge Swiwel”. Den var en af de første møbler, som blev produceret for Hay samtidig med, at det er den første lænestol, som Jacob Wagner har kreeret. Det er en meget simpel og præcis lænestol med elegante og bløde former, som giver en lækker komfort, når man tager plads i stolen.

 

Hay er lækkert tidsløst design, som passer perfekt ind i et minimalistisk og moderne indrettet hjem. For mere inspiration til flotte tæpper eller andre møbler til indretningen, kan du med fordel tage et kig her.

 

 

 

 

 

Relaterede indlæg

« »