Flot sengegavl til soveværelset

jul 9 • Møbler & indretning • 1357 Views • Ingen kommentarer til Flot sengegavl til soveværelset

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Sengegavle er for tiden ret populære, fordi de ikke alene flotte at kigge på, men de kan faktisk også samtidig være ret praktiske at have i soveværelset. Men hvis du ikke er den type, som gerne går ud og bruger flere hundrede kroner på en sengegavl, så er der hjælp at hente på denne hjemmeside, så du selv kan lave en billig, men flot sengegavl til sengen!

Hvorfor sengegavl?

Sengegavlen har faktisk flere formål. For ud over at være en flot afslutning på sengen, kan den være et godt element til at understrege hjemmets og soveværelsets stil. Endvidere er sengegavlen også en optimal beskytter mod hårets og hovedpudens slid på væggen bag sengen – så derfor er væggen ydermere også let at holde pæn og ren. For du har sikkert, som de fleste, oplevet at set at din væg med tiden bærer præg af slid. Puden gnider sig op af væggen nat efter nat, hvilket vil ses på både tapet og på de malede vægge. Tilmed slider hårets naturlige fedtlag og hårprodukter, og giver en fedtet aflejring på væggen, som kan være meget svær at få af. Løsningen er derfor en sengegavl med vaskbart betræk eller lakeret træ, som kan tørres over med en klud!

Sengegavlen som møbel

Er der noget en sengegavl kan, så er det at ændre sengens og ikke mindst soveværelsets atmosfære og udseende. For sammen med et flot, matchende sengebord, kan du med lethed få det udtryk frem, som understreger din stil. Og har du problemer med pladsen, vil en lys sengegavl visuelt give mere plads og luft i soveværelset. Omvendt kan du også sagtens anvende mørkere sengegavle, hvis rummet er stort, for at skabe en dybde i værelset.

Isolering som bonus

Hvis du har problemer derhjemme med en dårligt isoleret væg i værelset, så fungerer sengegavlen rigtig godt som isolering, da den holder kulden væk. Væggen vil derfor føles lunere for hovedet, når det befinder sig nær væggen. Men ønsker du en optimal isolering i tilfælde af en kold ydervæg, så kan det lade sig gøre med en polstret sengegavl.  Så skaf dig endelig en sengegavl – fordelene er mange!

 

 

Relaterede indlæg

« »