Fif til indretning med møbler!

feb 8 • Møbler & indretning • 1018 Views • Ingen kommentarer til Fif til indretning med møbler!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Det kan være svært at få ens møbler til at passe godt ind i indretningen  – og ikke mindst kan det være svært at få ens møbler til at blive placeret perfekt, så det passer godt ind i den måde, stuen er opbygget på. Derfor vil jeg forsøge at give nogle gode fifs til, hvordan man bedst indretter stuen med diverse møbler og lignende. Jeg håber, det kan bruges!

Fif, når du indretter stuen

1. Overvej, hvordan stuen skal bruges

Kig rundt i stuen. Hvor kommer lyset ind? Hvordan vil du bruge stuen? Hvor vil du have din primære siddeplads? Og hvad vil du gerne kigge på? Det du skal huske på, når du overvejer disse spørgsmål, er, at det er skønt at kunne kigge ud og mærke omgivelserne udenfor. Det giver en dejlig ro i kroppen, og du vil mærke, at du hurtigere bliver afslappet, hvis din primære siddeplads er vendt mod vinduet. Så placér dine møbler strategisk i forhold til lysindfaldet og naturlige “gangstier”. Det hjælper en del på, hvorledes du skal stille dine møbler.

2. Lav stier uden møbler

En god idé er at sørge for, at gangvejene i stuen er fri for møbler, så du i teorien kan gå rundt i mørke uden at støde ind i diverse møbler. Placér derfor ikke fx en sofa foran en døråbning – det vil du hurtigt blive træt af. Passage giver luft, og døre skal kunne lukkes, så der kan lukkes af for rummet for at give en fornemmelse af ro. En stor sofa klods op ad et vinduesparti er heller ikke en god ide, – medmindre der er plads nok i stuen til, at sofaen kan rykkes ud i stuen, så der er luft hen til vinduet. Placér altid møbler 10-15 cm fra væggen , da– det giver et let udtryk. Er vinduet ej heller helt tæt, vil du også hurtigt blive træt af at kunne mærke, at det trækker.

Har du opdaget, at du mangler nogle nye møbler, nu hvor du er i gang med at indrette stuen på ny? Så skal du ikke fortvivle, da du kan finde mangle flotte møbler til billige priser her.

 

 

Relaterede indlæg

« »