Farverigt design 2900 Hellerup

apr 23 • Møbler & indretning • 949 Views • Ingen kommentarer til Farverigt design 2900 Hellerup

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Uanset hvor i landet du bor, så kan det betale sig at få sat lidt kulør på tilværelsen, så der kan komme mere livsglæde ind i din bolig. Prøv bare at male lidt om i dine rum. De bør ikke være samme farve, og måske kan man med fordel male små motiver, som passer til de enkelte rum. Mad motiver i køkkenet, bamser i børneværelset og måske lidt erotik i soveværelset. Brug din fantasi på en nyttig måde, så kan du for små penge opfriske din bolig til en moderne og personlig stil. Dette gælder også, hvis du er lejer, men det er primært henvendt til boligejere. For få tusinde kr. kan du totalt ændre stilen i samtlige rum i din bolig, således alle får mere livsenergi, når de befinder sig i disse rum. Vi bliver alle opløftede afstemningen omkring os, derfor er der ikke mange, som har kulsorte vægge i sit hjem. Så ville stemningen være mørk og dyster. Langt hovedparten af Danmarks boliger har hvide vægge eller bruger lyse pastelfarver, som er smarte og moderne. Mørke teaktræsfarver var moderne i 70´erne, og det er allerede meget gammeldags. I dag skal man have lyse farver, så sindet ikke bliver formørket. Jeg har fundet en hjemmeside, som meget konkret fortæller om, hvad farvevalget betyder for os, og hvor afgørende det er, at vi vælger farver korrekt overalt i vores hjem. Læs artiklen om pastelfarver i boligen, det er ikke kun for kvinder, det er for alle.

 

Pastelfarver er opmuntrende og positive

Men det skal ikke være hvidt det hele. Det er for sterilt uden sjæl. Det er kedeligt og ensformigt. Et rum behøves ikke have samme farve overalt. Man kan med held male med en svamp eller noget andet, således der kommer mønstre og motiver frem på væggen. Jeg har ledt efter lidt inspiration på internettet, og jeg fandt især denne hjemmeside fra Isabellas.dk havde mange gode råd om boligindretning. Rosa er den hotteste farve i øjeblikket, men det behøves ikke at blive ungpige romantisk af den grund, man kan jo supplere med skind eller flere mørke farver.

Møblementet i Hellerup boligen

Den typiske bolig i Hellerup området er jo de store villaer, og man skal naturligvis heller ikke spare på møblementet, som skal passe til huset. Det er nødvendigt at have en gennemført stil med design i sin bolig, så man viser en gennemført bolig frem til sine gæster. Berlingske har her en boligreportage om stil og design i Hellerup villaen.

Billede: Wicker Paradise

Relaterede indlæg

« »