Badeværelset er også et opholdsrum

apr 14 • Møbler & indretning • 781 Views • Ingen kommentarer til Badeværelset er også et opholdsrum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Alle rummene i vores bolig bør benyttes fuldt ud, idet vi udnytter de dyrebare kvadratmeter bedst muligt. Der skal være så  lidt spildplads som overhovedet muligt. Alle rummene har en praktisk funktion og en opgave. Vi kan ikke undvære hverken dagligstue, soveværelse, børneværelse, køkken mm. Især badeværelse og toilet er nyttige lokaler, hvor vi altid skal kunne føle os glade og veltilpas. Vi bruger alle mange timer på toilet og badeværelse, da vi har visse behov, som skal besørges her.

 

Vi skal føle os velkomne i badeværelset

Vi skal være renlige og soignerede. Da vi skal føle os velkomne i badeværelset, så skal der her være rent og ryddeligt, samtidig med at der er placeret alle de nødvendige ingredienser, som man har brug for til opgaven. Alle har brug for håndklæder, sæbe og shampoo samt tandbørste og tandpasta. Desuden bruger vi forskellige kremer samt deodoranter, så vi ikke lugter af sved, som kan komme i løbet af dagen, selvom vi tager et bad om morgenen. Kvinden lægger ofte lidt makeup, og manden har brug for diverse barbergrej, så han kan være glatbarberet, der hvor han ikke ønsker at have skæg. Alle disse ting bør være på faste pladser inden for rækkevidde, så vælg omhyggeligt reoler samt skabe, som har den plads, som I skal bruge i jeres husstand.  Læs her om Annette og Jans betragtninger til et badeværelse.

 

Badeværelset: Hjemmets nye leverum

I Annette og Jan Bjarnhoffs hjem er badeværelset et opholdsrum på lige fod med stuen og køkken-alrummet. Et bevidst materialemiks samt fokus på belysning, møbelvalg og kunst har givet rummet mange benyttelsesmuligheder og god bund for hygge og velvære. Som regel er det stuen og køkkenalrummet, der er hovedrolleindehavere i vores hjem, og som vi betegner som boligens opholdsrum. Det er i de rum, vi udfolder diverse aktiviteter og lever vores liv, mens rum som sove- og badeværelset ofte lever et mere diskret liv i tilbagetrukne dele af hjemmet. Sådan er det imidlertid ikke i Annette og Jan Bjarnhoffs hus uden for Kolding. Her er badeværelset blevet forfremmet og spiller en stor rolle som leverum på lige fod med familiens mere traditionelle opholdsrum.

 

Hjemmet har åbne lyse rum

»Vores hus er grundlæggende tegnet på den måde, at vi lever i store, åbne og lyse rum. Det gælder selvfølgelig for køkkenet og opholdsstuen, men vi har også valgt at gøre badet til et mere decideret leverum, som man ikke bare drøner ind i for at gå på toilettet, vaske hænder og suser ud af igen, men som man også kan nyde at opholde sig i i længere tid,« forklarer Annette Bjarnhoff, som til daglig er billedkunstner, men også løser forskellige opgaver i sin mands virksomhed; lys- og designfirmaet Bjarnhoff.

 

Hele historien kan man læse på dette link:

http://www.b.dk/bolig/badevaerelset-hjemmets-nye-leverum

Relaterede indlæg

« »