Stilfulde Bjørn Wiinblad krus hører hjemme i ethvert hjem

nov 22 • Køkken • 842 Views • Ingen kommentarer til Stilfulde Bjørn Wiinblad krus hører hjemme i ethvert hjem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Det kan måske være lidt af en påstand, at din kaffe kommer til at smage bedre, når man drikker den af de smarte Bjørn Wiinblad krus, men den kommer vist heller ikke til at smage dårligere. Men de fleste kaffe og te drikkere har sikkert oplevet, at der er forskel på, hvad man drikker af.

Omgivelserne betyder også meget, det er jo derfor en kop kaffe på en fancy restaurant kommer op og koste i nærheden af 40-50 kroner, når man ved, at den kan fremstilles for langt under 5 kr. for en kop. Men både kaffe og te skal jo nydes på den bedst tænkelige måde, og det er serveret varmt i et krus eller termokop, som holder bedst på varmen.

Både te og kaffesmager slet ikke så godt, når man drikker det fra en kaffeautomat eller på en tankstation af et tyndt plastikbæger. Det er klart, at valget af kaffebønner samt bryggemetoden også er meget afgørende, men selve kruset er også en vigtig ingrediens i selve smagsoplevelsen.

Hvor køber man gode krus?

Man kan købe kaffekrus i mange kvaliteter og prislejer og mange steder. I mange tilfælde kande almindelige krus være udmærkede, men de fleste ønsker at have nogle udvalgte krus, som kan anvendes ved særlige begivenheder, ligesom man har det fine stel til de store familiemiddage.

Så man finder de gode krus frem, når man skal fejre en vigtig begivenhed, eller hvis man blot har lyst til at bruge de bedste krus man har derhjemme. De fleste af os har ofte nogle favoritkrus, og det er ofte de bedste i hjemmet.

Jeg har haft mange gode krus gennem tiderne, men skal jeg anbefale et bestemt mærke, så må det blive et Bjørn Wiinblad krus, som både er dekorativt samt af høj kvalitet. De kan købes i mange butikker landet over, det bedste sted at købe Bjørn Wiinblad krus er i den officielle butik.

Relaterede indlæg

« »