Lav selv borde til boligen

okt 2 • Gør det selv • 1038 Views • Ingen kommentarer til Lav selv borde til boligen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Det er ofte de helt små idéer og detaljer, som gør helheden i boligen til noget ganske unikt. Det er derfor værd at bruge sin tid på små, men fantastisk dekorative idéer, som kan pryde boligen en anelse mere end den er i forvejen. Dertil kommer genbrug ind i billedet, da man ofte kan benytte en masse genbrugsting til små fikse installationer i boligen. Hvis du er nysgerrig og interesseret, bør du læse mere videre her på indlægget.

Bord af træstub

Hvis du er så heldig at bo et sted, hvor grantræer eller lignende skal til at fældes grundet deres aldrende udseende eller lignende, så skal du slå til! For du kan sagtens bruge en stub fra træet til at lave et lille fiks bord, som gør boligen mere indbydende og afslappende grundet det naturlige element, som bordet nu og engang vil være. Når træet er tørt, skal du blot male det og sætte det på en af de små underlag med hjul (dem man bruger til krukker på terassen), så du har et transportabelt bord, som ikke slider på gulvet. Det er vigtigt, at det er fuldstændig tørt inden du sætter det i brug, da træet ellers begynder at mugne. Det skal jo helst undgås!

Spisebord af paller

For at blive i bord-afdelingen, så er det oplagt at benytte paller til at lave dit eget spisebord af. Det giver et absolut rustikt udseende! Det eneste du skal bruge, er 2 paller malet sort som ben (eller den farve du ønsker), en bordplade, en voksdug som skal hæftes fast på bordpladen og 2 barstole. Pallerne skal blot sættes på højkant, så den længste side danner højden af bordet (på denne måde kan du få barstole ind i dit køkken på!). Det kræver ikke så meget andet end en handy hånd, og vupti, så har du det fedeste spisebord i din vennekreds.

 

 

 

Relaterede indlæg

« »