Vinylen er tilbage igen!

jan 2 • Boligrapportagen • 889 Views • Ingen kommentarer til Vinylen er tilbage igen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Er du lige så meget en musikelsker som en “boligelsker”? Hvis det er tilfældet, så har du sikkert en vinylplade eller flere liggende derhjemme fremme eller i gemmeren. Lige nu er vinylplader oven i købet populære som aldrig før, til trods for at cd'erne er ved at ebbe ud til fordel for streamingtjenester som Spotify. Og populariteten er ikke uden grund – for vinylplader kan gengive lyd med de mindste detaljer. Det er en styrke, som overrasker rigtig mange! Dertil skal du selvfølgelig bruge en pladespiller; og her kommer Argon TT-2 ind i billedet. Det en seriøs hi-fi pladespiller, som spiller hammer godt samtidig med, at den har et godt design. Lyder det interessant?

Tjek dit anlæg

Det er vigtigt, at du tjekker dit stereoanlæg for, om den har en indgang til pladespilleren, inden du farer ned og køber den. Du skal kigge efter en RIAA-enhed, og har du ikke det, skal du finde en pladespiller, hvor den er indbygget. Derfor er det også vigtigt, hvis du skal finde en ny RIAA-enhed, at den matcher dine forventninger i forhold til kvaliteten i gengivelsen af gamle og nye vinylskiver. Så kig dig for! Derfor kan du begynde med en Cambridge 651P, som sørger for, at al den lyd pickuppen samler op af vinylpladens riller, bliver forstærket nok til, at du kan høre musikken i fuld styrke.

Vinylsalg stormer frem

En fortaler for, at du skal gå ud og investere i vinyl, er at vinylpladerne er stormet frem til trods for det stigende udbud af streamingtjenester som YouTube og Spotify. Det betyder, at du sagtens kan finde fantastiske vinylplader at sætte på en dejlig lørdag aften, hvor du bare trænger til sød musik for ørerne. I 2014 blev der faktisk solgt 9,2 millioner vinylalbums, hvilket er 52 procent mere end i 2013! Det er da fantastisk! Det vil derfor ikke være en dyr investering for dig, da det faktisk er til at opdrive i diverse butikker.

Hvad synes du selv om den genvundne popularitet? Smid endelig en kommentar!

Du kan læse meget mere om vinylens fremgang på dr.dk!

 

 

 

 

 

 

Relaterede indlæg

« »