Vild indretning: De Vilde Huse

feb 3 • Boligrapportagen • 803 Views • Ingen kommentarer til Vild indretning: De Vilde Huse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Dette indlæg er specielt til dig, som sætter en dyd i at bo anderledes end alle andre. Det er blevet det senmoderne menneskes drøm at være anderledes end alle andre for at kunne skille sig ud – og dermed udstille sig selv som noget ganske særligt. Denne forestilling, drøm eller hvad man lyster at kalde det, er nu også trængt igennem til boligindretning. Det er interessant at se på, da nogle mennesker ihærdig ønsker at være anderledes end andre, at de overfører de vildeste idéer til virkelighed. Derfor skal du se “De Vilde Huse” på DRK.

De vilde huse i Schweiz

Når det så er sagt, så tager DRK dets seere med på en rejse til Schweiz i det første afsnit, som blev sendt d. 22. januar. I dette afsnit gøres det klart, at jagten på det at være anderledes – og ikke mindst at bo anderledes – ikke nødvendigvis handler om at bo i den vildeste luksus villa. Nej, tværtimod. For i Schweiz tager de sammen med trend- og livsstilseksperten Mads Arlien-Søborg seerne med til et “underjordisk hus” bygget ind i et af landets mange bjerge. Det lyder vildt, og det er det også. For udefra kan man kun se vinduesfacaderne, som flugter naturligt med bjergets hældning. For at give et godt billede på det, ligner huset udefra en moderne bunkers.

Vild boligindretning

I afsnittet bliver det ligeledes gjort klart for seerne at ejerne af huset har det med tanke for den tryghed mennesket har brug for. Under jorden er der fuldstændigt stille, og man får fornemmelsen af at bo i en hule – netop her kommer trygheden ind i billedet. Dette er boligindretningen også præget af, da huset er bygget i forskellige niveauer – hvert rum har sit niveau hvilket gør huset levende og ganske interessant. Alt i huset er enten fremstillet i sten, beton eller træ, hvilket netop giver huset den specielle hulefornemmelse. Det er svært at forestille sig, men det er ganske specielt og unikt!

Relaterede indlæg

« »