Boligtrenden 2014

apr 17 • Boligrapportagen • 452 Views • Ingen kommentarer til Boligtrenden 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Som du måske ligesom mange andre har kunnet mærke, er at økonomien så småt begynder at se et lys forude. Ikke overraskende afspejler de sig i boligtendensen i 2014. Som du sikkert bemærkede var sidste år bare et copy-cat år, hvor vi blev introduceret for den ene kommercielle succes efter den anden. MEN, det er slut nu. For ændringen i økonomien skaber en anelse mere optimisme, og det vil få de mest modige trendsættere til at få mest succes.

Kreativitet

I år er det vigtigste nøgleord derfor kreativitet. Tør du derfor gøre en forskel og være lidt anderledes, vil det få succes i din bolig. Der skal nemlig skabes dramatik i boligen, da funktionalitet ikke længere behøver være en del af indretningen mere. Det hele skal være så unikt som overhovedet muligt.

Farver, farver og farver!

Selvom der skal skabes en unik dramatik i boligen betyder det ikke, at du skal smide alt hvad du ejer ud – og slet ikke det nye! Det er stadig en mulighed at mikse, og vil du følge trenden fuldstændigt i år, så skal du begynde at tænke i farver. De skal være humoristiske og gerne skabe en varm stemning i boligen samtidigt. Eksemplet kunne være chokoladefarver. Derfor vil naturlige elementer også være ganske fantastiske at sætte i boligen, da der er stor fokus på det i øjeblikket – det vil derfor virke ganske naturligt.

Byd naturen velkommen

Tendensen indenfor denne trend med naturlige elementer er pyntegrønt, men på en ny, futuristisk måde. Vi lader os inspirere af og finder nye former i naturen til at lave nyt design på – hvilket er en meget god og unik tankegang i forhold til din bolig. Der er fokus på økologi og genbrug, men i bund og grund handler det om, hvordan naturen kan give os et bedre liv. Og vi skal igen til at have en masse planter i vores hjem.

Relaterede indlæg

« »