Gode råd om boligindretning 2900

apr 20 • Boligrapportagen • 699 Views • Ingen kommentarer til Gode råd om boligindretning 2900

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vi befindes os i 2900 Hellerup. Vi befinder os i et velhaverkvarter i udkanten af København. Boligpriserne er blandt Danmarks dyreste, og der er også råd til en indendørsarkitekt, som kan komme med gode tips og råd om en korrekt boligindretning. Men til at starte med kan man selv gøre et forsøg på at være moderne. Det kan være at en person i husstanden har en hobby som indretningsspecialist, eller man kender en i familien eller i omgangskredsen. Man må jo søge råd om inspiration til at skabe en imødekommende og venlig stemning i sit hjem, så gæsterne føler sig velkomne. Men naturligvis skal alle beboerne i huset selv være glade og tilfredse med boligens indretning. Det kan betale sig at vælge de rigtige farver og materialer fra starten af, så man ikke skal ændre så meget senere hen. Det er altid dyrere at ændre boligindretningen hvert år, men det er bedre at få det løst en gang for alle, selv om det måske føles lidt dyrere i øjeblikket. Hvis man ikke har pengene til ændringerne i huset i øjeblikket, så kan man måske låne dem i boligens friværdi, som jo gerne skulle vokse for hvert år. Vi har nu boligen og pengene, hvad går opgaven så ud på? Huset skal have sin egen moderne og gennemførte stil i samtlige rum. Farvevalget til vægge og møbler er vigtigt. Udover venner og eksperter, så læs lidt af andres gode råd om boligindretning. Hjemmesiden Isabellas.dk er et godt sted at starte. Her er der meget materiale og gode råd om boligindretning. Den mest moderne farve i øjeblikket er rosa, så der er en stemning af romantik i de moderniserede lokaler, hvor man har malet væggene rosa. Med lyse pastelfarver kan man gøre dette i flere rum enten helt eller delvist.

Hvad betyder farverne i dit hjem?

Alle farver i vores hjem påvirker os. Mere end jeg egentligt forestillede mig i starten. Jeg blev især inspireret over dette, da jeg læste en hjemmeside om farvernes betydning for indretningen. Her fandt jeg frem til, at farverne betyder meget for stemningen i lokalet. Hvilken atmosfære som jeg ønskede at skabe. Desuden lærte jeg om lysets betydning for rummet, rummets størrelse og hvad det skal bruges til. Jeg fik faktisk mange gode svar på, hvordan man bedst udnytter boligens rum, så man får mest gavn af dem.

 

Online boligreportager

Der findes en speciel hjemmeside, som især fokuserer på at give boligejerne gode råd og vejledning om boligindretning. Jeg taler om Bolius.dk, som er boligejernes Videncenter. De har lavet en enkel og overskuelig hjemmeside, hvor man klikker på det rum, man vil dekorere om. Så kan man se eksempler på andre boliger, om hvordan man har grebet situationen an og løst problemet med en fornuftig boligindretning. Her kan man altså finde masser af inspiration og få gode ideer til din egen bolig.

Billede: Wicker Paradise

Relaterede indlæg

« »